Ikke-kategoriseret

Knæk i huset – langt om længe må det være relevant med et alarmsystem

I sidste weekend da mig og min familie vendte hjem fra et par dage i vores sommerhus havde der været indbrudsrøveri i vor hus. Indbrudstyvene havde rodet i alle vore ting og rapset vores penge, TV og IT udstyr. Det er dog ikke første gang at det har fundet sted men hver evig eneste gang er det ubehageligt. Forrige gang det hændte havde tyveknægtene ikke indvendt huset men blot snuppet vores PH lamper og vor ene Bestlite lampe i tv stuen. Det her tyveri fremstod langt mindre forudbestilt og det tog os en hel uge at få opgjort tabene. Indbrudstyvene havde bare kastet samtlige skuffer og reoler ud på gulvene, ak ja selv bryggerset havde tyveknægtene gennemrodet.

Den gang vi investerede i vores ejendom for et år siden var der nemlig allerede installeret Sim supply som vi heldigvis lod blive. Men det lader ikke til at det reagerer super godt længere. pga. det har vi bestemt os for at investere nogle bedre gsm alarm. Min lillebror har foreslået en slags men vi vil nu trods alt at spørge vor omkringboende hvilken slags alarmsystemer de benytter. Vores ene nabo har foreslået at vi får bolte på alle vor døre og vinduer så det bliver mere udfordrende for røverne at sikre sig en flugtvej. Min kone er overhovedet ikke vild med ideen om at familien i princippet skal være låst inde i selskab med tyvene hvis de begår tyveri når vi og børnene snorksover.

Min hustru og jeg har behov for en alarm som er tilknyttet vores telefoner. På den måde er vi i stand til at unden problemer at se hvis der er uindbudte fremmede mens familien er på ferie eller i vores fritidhus. Desuden er det godt at man kan få at se hvis alarmen er startet sådanne at man kan få fat i naboerne, således de kan kontakte politiet. Det er desuden vigtigt at vi erhverver en tyverialarm som vores to børn uden besvær kan slå fra og til. Rollingerne kommer jo hjem fra fritidsordning før end min kone og jeg kører hjem fra kontoret. Alarmen bør være let at bruge men dertil skal den desuden også være endnu bedre end vores forgående. Det mest vigtigste er at vi snarrest muligt laver en holdbar løsningsmodel sådan at vi bliver foruden den uhyggelige følelse når vi kommer tilbage til et smadret vindue og et røvet parcelhus.