Ikke-kategoriseret

Nyttige facts om dame- og herrecykler i verdens cykelhovedstad

København blev for en del årstal siden prist som den vestlige verdens sikreste cykelby, og november sidste år er der kommet en mere flot statistik frem. Der er fra dette år mestendels cykler i hovedstaden, sammenlignet med busser og biler. Det er iøjnefaldende, særligt når du holder det op mod den resterende industrielle eropæiske og amerikanske verdensdel. Dertil er der de krystalklare goder, at luftens kvalitet forbedres, idet der sker begrænset udledning af co2 ift. hvis alle mennesker hver dag færdes motorkøretøjer. Det er i tillæg relativt sikkert at færdes på cykel i Kbh, fordi der er små cykelveje på alle veje, så du er ej eneste cyklist, hvorfor der findes minimeret risiko for, at køretøjer ikke får øje på dig som cyklist. Vi minder dog om altid være på vagt over for svingende køretøjer med blinde vinkler.
Herfor er du sikkert også en der kører på cykel og skal have en nyere dame- / herrecykel. Foruden at muligvis er en af dine unger kommet i den alder, hvis det har brug for sin private børnecykel. Prøv at gå efter en cykel, som er tilsvarende til dit personlige behov. Så det er fundamentalt at blive bevidst om, hvorvidt du kun skal køre på cykel begrænsede distancer inde i bymidten og således muligvis er i stand til at nøjes siddende på en god gammeldags herre- eller damecykel i bedstemor/far-stilen, eller du cykler markant længere på din arbejdsplads, og dermed gør klogt i at gå efter mere professionelle cykler.
Såfremt du har oppe i årene, plages af til eksemepel gigt eller for eksempel helt ærligt temmelig magelig anlagt, er en el cykel et oplagt valg. I denne situation kan du bestemme dig for, om du foretrækker elcyklensom sporty model, citybike eller måske den rustikke indkøbscykel. Sådan en cykeltype er hertil miljørigtig, da den benytter batterier, der besidder omfattende batteritid. De har flere varianter af cykelsystemer, men cyklerne med centermotor samt formotor er lige nu de hovedsageligt solgte i EU. Butikkerne har foruden elcykler inkl. motor på baghjulet. En centermotor-cykel fører som den allerdyreste, men dog så også et vældigt godt motortræk. Producenterne er mange af de samme cykelproducenter, der også laver cyklerne på el. Fx Centurion og Raleigh.