Ikke-kategoriseret

Tænker på at outsource en nyt mobilapp

Min arbejdsplads har ekstremt meget at lave, fordi vores forretningsområde er app udvikling inden for alle områder, hvilket er sygt vel lidt i tiden. Derfor sidder jeg og kigger på bestemte eksterne arbejdskrafter, der bør kunne assistere mit team. Jeg nærlæste i mandag om app udvikler pris, hvilket bør kunne være en aflastning for vores arbejdspres. Vi har firmaets hjemmeside med Drupal som platform, så på dette område er vi – thank God – hjulpet så meget som muligt, da Drupal er et meget stærkt platform/ værktøj, og dette på samme tid er en meget økonomisk produktløsning, idet Drupal er et open source content management system. Dette system er ligeledes hele tiden fuldstændigt opgraderet, fordi man har mulighed for at vælge præcis det eller de moduler, som er bedst for mit firmas behov på hjemmesiden.

Nu må jeg hellere komme i retning af outsourcing. I forhold til de varierende produktløsninger, som mit arbejde bør hoste op med, har vi typisk behov for meget kodning. Og netop her ville effektiv outsourcing til Indien eller Kina være oplagt. De er vældig smarte i Asien og prioriterer IT, blandt meget andet, og mit arbejde kan egentlig få vores egen IT-udvikler plus dansk projektledelse. Så det er vigtigt, på grund af når jeg kører projekter med kontinuerlig udvikling af nye features, bør outsourcing til Kina være en åbenlys løsning, i tiden hvor arbejdspresset er mest markant.

Jeg skal selvfølgelig overhovedet ikke have nogen anker over, at vi har mere end småtravlt grundet vores app udvikling inden for alle brancher. Tiden er så meget taknemmelig, idet en bred vifte af differentierede sektorer er hooked på at få designet en app til mobilen. Da det generelt er til det hele lige fra de forskellige serviceområder, webshops, nyhedsupdates eller det kan være eksempelvis diverse spil. Da det er særdeles oppe i tiden, idet alle benytter telefon samt tablet i så stor udstrækning, derfor skal det være gennemskueligt at have genveje til forskellige firmaer plus hjælpemidler.