Ikke-kategoriseret

Tænker på at outsource en nyt mobilapp

Der, hvor jeg arbejder, har vi yderst at se til, for vi arbejder med app udvikling til alle brancher, som er rigtig omsværmet i disse tider. Derfor søger jeg nogle eksterne arbejdskrafter, der kan støtte mit arbejde. Jeg nærlæste i weekenden om programmering af app, hvilket bør kunne aflaste arbejdspresset. Dog har vi vores firmas website i Drupal, og af denne grund er vi lykkeligvis helgarderet, fordi Drupal er så solidt et tool, plus at det ydermere er en rigtig billig produktløsning, idet Drupal-produktet er et open source CMS. Dette system er samtidig til en hver tid helt og aldeles updated, og du kan vælge nøjagtig de moduler, der er bedst for stedets behov på hjemmesiden.

Så vender jeg tilbage til outsourcing, som det faktisk handler om. I relation til de utallige løsninger, som vi må hoste op med, har vi ofte brug for temmelig meget html-kodning. Så her ville sikker outsourcing til folk i Asien være ideelt. Man er rigtig dygtige i Kina og øvrige Asien og satser stort på IT-området, og vi kan nu få vores egen IT-udvikler plus projektledelse af en dansker. Så det er vigtigt, på grund af eftersom firmaet har projekter kørende med kontinuerlig udvikling af nye produkter, vil outsourcing til Kina eller et andet land være ideelt, i tiden hvor arbejdsmængden er mest omfangsrigt.

Naturligvis bør jeg virkelig ikke have nogen anker over, at der er mere end småtravlt pga. vores effektive app udvikling inden for alle brancher. Vores tid er så meget gunstig for os, og en lang række varierende brancher er vilde efter at få designet en app til mobilen. Da det typisk er alt lige fra de mange servicehverv, online shops, nyhedsupdates og måske fx hotelbooking. Idet det er særdeles populært, da alle benytter smartphone plus tabletten alt det, vi gør, derfor skal det være nemt at få tilgang til de forskellige steder samt services af forskellig slags.