Ikke-kategoriseret

Vikar som social og sundhedshjælper

Danske vikarbureauer

Jeg håber bestemt ik, at jeg med sådan et tekst stykke kommer til at skubbe nogen væk for good. Dagens blog-indlæg kommer sikkert til at være, hvad nogen ville karakterisere som noget af et surt opstød! Men jeg har virkelig behov for at dele mine frustrationer med andre mennesker. På min fridag var jeg på en længe ventet shopping tur rundt i bymidten i Ringe… Og jeg blev bar helt fantastisk skuffet over, hvor trist bymidten er! På næsten hvert eneste hjørne er der et vikarbureau kontor. Indenfor få kilometer lægger der således både et vikarbureau i Kolding samt et vikarbureau på Fyn. Såfremt nogen mennesker er tvivlende, er et vikarbureau kontor virkelig ik’ en ting, der forskønner byens midte på nogen måde! Et vikarbureau kontor har ofte en trist og kedelig sort facade, og det er også tilfældet med både det vikarbureauet i Kolding og det vikarbureau på Fyn, som som tilbyder vagter for social og sundhedshjælper. Og disse typer virksomheder er bare ik noget, som bidrager til en fortrinlig bymidte.

Det er mit kæmpe ønske, at vores allesammens by kommer til at få en fantastisk midtby! En bymidte hvor det er eventyrligt at spadsere rundt, & hvor vi alle kunne spendere kolossalt mange stunder… Men jeg mener desværre det kan forklares ved, at bymidtens husleje er så voldsom, at det bar er kontorer, såsom for eksempel et vikarbureau kontor, som har pengene til at betale. Den kendsgerning har den betydning, at der ik’ ligger nogen af de helt små pussenussede butikker, af den årsag, at de har ik pengene til at kunne betale. & det er ekstremt sørgeligt, fordi det betyder, at der heller ik’ er mange mennesker. Hvilket kan forklares ved, at midtbyen bare ik inviterer til at spankulere rundt & ose. Langt de fleste kommer alene derind, såfremt de har et ærinde, som at skulle besøge et vikarbureau kontor.

Nye rekrutteringsbureauer i Danmark

Jeg behøver at blive vækket til live. Jeg har derfor besluttet at vende ryggen til mit aktuelle arbejde. Jeg fornemmer, at det er på tide efter, at jeg har haft det samme arbejde i tolv år… Jeg ved godt, at der er utallige kvinder og mænd, som udfører det samme arbejde i mange flere år, men jeg er virkelig bar ik rolig nok til at blive på den samme arbejds-plads i umindelige tider. Lige siden jeg blev uddannet har jeg været ansat indenfor rekruttering. Allerede under studietiden startede jeg på at arbejde med rekruttering. Jeg ka li at ”matche” arbejds-pladser & de jobsøgende, & det er jo , hvad rekruttering går ud på… Rekruttering handler om at kunne finde det mest perfekte match – for det er afgørende for arbejdspladsens overskud.

Jeg har længe været en menneskekender, og er af den årsag skarp til rekruttering, fordi den form for opgave netop handler om at have indsigt i, hvilke arbejdsgivere og hvilke langtidsledige, der kan forenes!

At jobbe med rekruttering har i lang tid været den håndgribelige lykke for mig. Jeg har ordnet arbejds-opgaver indenfor rekruttering hos både et vikarbureau i København & indtil for nylig hos et vikarbureau i Odensen! Da jeg jobbede ved et vikarbureau København bidrog jeg også til at ordne små-opgaver indenfor projektledelse, & det er nøjagtig den form for job, jeg har i sinde at ha’ igen… Jeg erindrer, at jeg ovenud meget tog mig selv i at tænke, at disse anderledes opgaver var ret så gode… Og det var sådan nogle opgaver, som jeg ikke bliver tildelt hos vikarbureau Århus, & det er blandt andet af den grund, jeg lige præcis nu for fuld drøn er i gang med at se efter et brand new job… Jeg ved beklageligvis godt, at de der jobs ej hænger på træerne lige for tiden. Men jeg har tiltro til egne evner.